Trefbalnacht en rozen op Valentijn; dat regelen wij!

“Ik vind het altijd al leuk om dingen te organiseren, daarom leek het me leuk om actief te zijn in de leerlingenraad. Sinds de derde klas zit ik in de leerlingenraad. Het is ontzettend veelzijdig, we zijn een leuk team en organiseren allerlei gave activiteiten bij ons op school.”

Become a Local Hero

Via de leerlingenraad hoorde ik van het project Become a Local Hero en belandde ik het jongerenpanel. Het leek me een leerzaam project. Vooral voor mezelf, ik heb namelijk nog geen flauw idee wat ik later wil doen! Met Become a Local Hero hoop ik erachter te komen wat ik éçht leuk vind.

Opfleuren van de kantine

Als vrijwilligerswerk zit ik dus in de leerlingenraad van onze school. Als leerlingenraad bespreken we welke dingen op school beter kunnen en organiseren we toffe activiteiten, zoals trefbalnacht en rozen uitdelen op Valentijnsdag. Momenteel zijn we ook bezig met het opfleuren van de kantine. We willen van de school een plekje maken, waar we het ook leuk kunnen hebben!

Evenement voor jongeren

Tijdens mijn intakegesprek bespraken we mijn kwaliteiten en dingen die ik leuk vond. Eén ding kwam telkens naar voren; ik wil later mensen helpen door mijn werk en iets bijdragen aan de maatschappij. We kwamen op het idee om een evenement voor jongeren te organiseren. Ik mag dit met andere jongeren organiseren. We willen hier mensen mee helpen/inspireren en tegelijkertijd iets gaaf mee laten maken!

Beloning

Het Become a Local Hero certificaat vind ik zeker waardevol! Become a Local Hero heeft voor mij alleen maar pluspunten: ik doe iets ontzettend leuks, leer ontzettend veel en het staat goed op mijn CV.

Local Hero on Instagram

@becomealocalhero