Mijn favoriete momenten waren natuurlijk de eindresultaten!

Ik ben Maartje Post, ik ziet op het Pieter Zandt Lyceum in de derde klas. Het leek me leuk om een steentje bij te dragen en toen kwam mijn moeder met dit top idee. Het leek ons meteen een leuk plan! Mijn moeder had van Local Hero gehoord en zij vertelde het aan mij. We waren beiden meteen enthousiast over dit project en ik ben meteen aan de slag gegaan!

Vrijwilligerswerk

Ik doe mee aan Teens World Kitchen Local Heroes (pop-up restaurant). Samen met vriendinnen en buitenlandse vrouwen bereiden we een gangendiner voor 40 a 50 mensen. We mochten bedienen en koken. Ook heb ik een dagje meegedaan als zwarte piet op het Sinterklaasfeest. We organiseerden veel leuke activiteiten! Ik vind het heel leuk om met de buitenlandse vrouwen en de meiden waar ik het samen mee doe om te gaan. Er hangt altijd een gezellige sfeer. Mijn favoriete momenten waren natuurlijk de eindresultaten, de gezelligheid elke keer en het omgaan met alles mensen.

Ontmoeting

We waren het eten aan het voorbereiden toen er vrouwen de buitenlandse gerechten kwamen brengen. Een mevrouw had haar dochter meegenomen. We gingen samen de groenten snijden en hadden een leuk gesprekje. De laatste keer vroeg ze om een keertje samen met de andere meiden te gaan eten bij La Cassa. Ze wou zeker meerdere keren komen helpen bij Local Heros twk!

Meeloopdag en een certificaat!

Ik heb een dagje meegelopen als zwarte piet tijdens het Sinterklaasfeest. Ik koos hiervoor omdat het me superleuk leek, en dat was het ook! Ik vind het certificaat ook erg waardevol want ik kan het voor school gebruiken en natuurlijk voor mijn maatschappelijke stage.

Local Hero on Instagram

@becomealocalhero