Na de tijd ging de karaoke aan en zong iedereen uit volle borst mee!

Ik ben Jacolien Kapitein ik zit op het Greijdanus College in Zwolle en ik zit in de 3e klas. Het leek mij leuk om een handje te helpen toen stelde Maartje mij het idee van Local Hero voor. Maartje haar moeder kwam met het idee en eigenlijk waren we meteen enthousiast!

Vrijwilligerswerk

Ik deed mee met Teens World Kitchen (pop-up restaurant), we hebben met andere meiden en de buitenlandse vrouwen gekookt en daarna hebben we het eten opgediend aan meer dan 30 mensen. Ik vond het heel gezellig om met iedereen die er aan meedeed te koken. Ook het opdienen vond ik heel leuk en natuurlijk de leuk reacties van de mensen die bij ons kwamen eten. Na de tijd bij Teens World Kitchen als iedereen weg was en we klaar waren met opruimen ging de karaoke aan en zong iedereen met volle borst mee!

Meeloopdag en een certificaat!

Maartje en ik hebben met het Sinterklaasfeest van het Leger Des Heils zwarte pieten gespeeld. We mochten een dagje meelopen en toen kwam het Sinterklaasfeest er aan. Het leek Maartje en mij erg leuk om mee te doen als zwarte piet en dat was zeker een goede keus want het was mega leuk! Ik ga in de zomervakantie met Maartje naar Kroatië en dan wil ik daar graag leuke dingen doen met dat geld. Ik vind het certificaat erg waardevol want ik kan het dan goed gebruiken op school voor mijn maatschappelijke stage.

Local Hero on Instagram

@becomealocalhero