Het was super leuk om de ouderen en kinderen blij te maken!

Mellanie | Ik ben Mellannie Hoogendoorn en zit in klas e3mb op het Zuyderzee Lyceum. Doordat Local Hero bij ons op school kwam en vertelde over hun project kwam ik op het idee om vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik wou graag vrijwilligerswerk doen om mensen te helpen met wat ze bijvoorbeeld niet zelf kunnen of mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Ik vind het helpen van mensen heel leuk, aangezien ze dan ook blij worden van mijn hulp. Ik hou er van om iemand anders blij te zien doordat ik hem/haar heb geholpen.

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilligerswerk heb ik geholpen bij Markehof en de buitenspeeldag in Emmelhage. Ook heb ik nog geholpen op het Ichthus College in Dronten, heb ik geholpen met flyeren voor de ouderendag en nog veel meer! Het was super leuk om de ouderen en kinderen blij te maken en hun een geslaagde dag te bezorgen. Eigenlijk vond ik alles wel leuk!

Meeloopdag

Ik heb meegelopen bij Studio Fem in Lemmer. Dit was echt heel erg leuk en leerzaam! Ik heb hiervoor gekozen omdat ik heel erg van fotografie hou en daar graag meer over wou leren, en dat is zeker gelukt!

Local Hero on Instagram

@becomealocalhero