Het was de perfecte kans voor mij!

Mijn naam is: Natalie Kuijer ik zit in de klas E3Mb op het Zuyderzee Lyceum. Ik zat al een langere tijd met het idee om vrijwilligerswerk te doen alleen wist nooit waar en hoe ik dat moest regelen. Dus toen Local Hero langs kwam op school was het de perfecte kans voor mij en die kans pakte ik ook meteen.

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilligerswerk wou ik graag iets doen dat met kinderen of ouderen te maken had en dat is zeker gelukt. Ik heb als vrijwilligerswerk geholpen bij het Pieperfestival, de zwem4daagse, het Leger des Heils op Urk met een logo maken voor hun Teen Kitchen en de buitenspeeldag. Ook heb ik in een kantine geholpen met het eten bereiden voor de werknemers van GeesinkNorba en ga ik binnenkort helpen bij de Dag van de Mantelzorg. Ik heb dus heel veel verschillende soorten vrijwilligerswerk mogen doen, en overal een kijkje mogen nemen. Het leuke aan het meeste van die dingen is dat ik met veel kinderen het kunnen werken en ze blij heb kunnen maken.

Meeloopdag

Ik heb een dag meegelopen bij een interieur-architect genaamd Yoni. Hier mocht ik die dag ontwerpen maken voor kamers en heb ik gekeken hoe je kleuren leuk kan combineren.

Certificaat

Ik vind het certificaat zeker waardevol, aangezien het me een herinnering gaat geven aan alle leuke dingen die ik heb gedaan en ook aan de leuke dingen die ik vaker ga doen.

Local Hero on Instagram

@becomealocalhero